SCA Magda Volonciu si Asociatii in topul celor mai bune firme din Romania in domeniul dreptului muncii

 

În clasamentul Chambers&Partners 2019 pentru domeniul dreptului muncii, SCA Magda Volonciu și Asociații se poziționează încă o dată în primul eșalon valoric. Conform surselor utilizate la întocmirea clasamentului SCA Magda Volonciu și Asociații cunoaște amănunțit domeniul dreptului muncii, membrii echipei fiind foarte competenți și orientați către rezultat. SCA Magda Volonciu și Asociații este singura firmă specializată exclusiv pe dreptul muncii care este inclusă în clasamentul Chambers&Partners penru anul 2019.

Nu doar activitatea întregii echipe este recunoscută prin poziționarea înaltă în clasament, ci și activitatea individuală a partenerilro SCA Magda Volonciu și Asociații, doamna Magda Volonciu fiind singurul avocat calsat individual în prima bandă valorică, în timp ce doamna Maria Dobre și doamna Corina Radu sunt de asemenea incluse în clasamentele individuale.

O astfel de recunoaștere la nivel internațional a nivelului de profesionalism al echipei noastre este ca întotdeauna un motiv de mândrie pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajută să furnizăm o experiență cât mai bună pe site. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.