Magda Volonciu si SCA Magda Volonciu si Asociatii isi pastreaza pozitiile de lider in domeniul dreptului muncii conform Chambers and Partners

Publicația internațională Chambers&Partners realizează în fiecare an, după o metodologie riguroasă, un clasament al profesioniștilor din domeniul juridic. Și în acest an atât doamna Magda Volonciu, cât și echipa SCA Magda Volonciu și Asociații și-au păstrat pozițiile fruntașe în categoria de dreptul muncii. Publicația notează despre doamna Magda Volonciu că posedă abilitatea de găsi întotdeauna soluții într-o manieră proactivă. Încă o dată domna Magda Volonciu este singurul avocat clasat în primul eșalon valoric al clasamentului. De recunoaștere individuală se bucură și doamna Maria Dobre, precum și doamna Corina Radu.

Este de asemenea apreciată încă o dată la cel mai înalt nivel și activitatea întregii echipe SCA Magda Volonciu și Asociații, care nu doar că reușește să își păstreze poziția de lider în clasamentul Chambers&Partners, ci este și singura firmă inclusă în primul eșalon valoric.

Scopul nostru a fost întotdeauna oferirea unor servicii la cea mai înaltă calitate partenerilor noștri, iar faptul că eforturile noastre sunt apreciate la nivel internațional nu face decât să ne motiveze pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajută să furnizăm o experiență cât mai bună pe site. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.