Prof. Univ. Dr. Magda Volonciu

Membru fondator și partener coordonator al SCA Magda Volonciu și Asociații, doamna Volonciu oferă prin experiența sa vastă o perspectivă completă asupra domeniului dreptului muncii. Reputat profesor universitar și conducător de doctorat, a contribuit la dezvoltarea studiului dreptului muncii, publicând numeroase lucrări de specialitate. Activității universitare și publicistice extinse i se adaugă o experiență practică de peste 25 ani, concretizată atât în furnizarea de soluții potrivite nevoilor clienților, cât și în implicarea în elaborarea unui cadru normativ adecvat noilor cerințe ale pieței muncii.

Această îmbinare a activității teoretice cu experiența practică i-au adus o recunoaștere unanimă drept specialist complet în dreptul muncii, atât la nivel intern cât și la nivel internațional. De-a lungul timpului i-au fost acordate o serie de titluri și premii în recunoașterea calităților sale profesionale, iar începând cu anul 2007, a fost în mod constant clasată în elita profesională de către Chambers and Partners, publicație recunoscută la nivel global. Aceștia au nominalizat-o în 2009 ca fiind „cel mai influent avocat in dreptul muncii din Romania”, iar in 2011 au notat calitatea sa de adevărat „Decan al dreptului muncii din Romania”.

Dedicată disciplinei pe care o servește de la începutul carierei sale, doamna Volonciu, oferă clienților o consultanță de maximă acuratețe într-un domeniu înscris într-un spectru legislativ vast, dar uneori încă insuficient conturat.

Implicarea în mod direct în proceduri de negociere colectivă, i-au adus o binemeritată faimă de reputat și dur specialist în negocieri colective. Activitatea profesională a doamnei Volonciu se completează cu o prezență constantă în fața instanțelor judecătorești unde și-a dobândit și renumele de litigator elegant.

Pentru echipa SCA Magda Volonciu și Asociații a reprezentat mereu un mentor și un model de activitate profesională, contribuind în mod decisiv la formarea profesională a generații de avocați specializați în dreptul muncii.

Stagiari

Marcela Antoniu

Şi-a început activitatea în cadrul SCA Magda Volonciu şi Asociaţii în noiembrie 2016 unde lucrează sub îndrumarea doamnei Magda Volonciu.

Absolventă a Facultăţii de Drept ” Simion Bărnuțiu ” din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, în anul 2014.

Este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2016.