Mara Dosinescu

S-a alăturat echipei SCA Magda Volonciu și Asociații încă de la începutul carierei sale profesionale. La formarea sa ca profesionist a contribuit activitatea desfășurată sub coordonarea doamnei Maria Dobre, îndeosebi în soluționarea problemelor referitoare la restructurarea unor companii în cadrul procedurii de insolvență. Are o experiență îndelungată în reprezentarea intereselor clienților în fața instanțelor de judecată.

Este apreciată pentru seriozitatea şi disponibilitatea de care a dat dovadă în asigurarea reprezentării intereselor clienților, ocupându-se personal de cauzele ce îi sunt repartizate atât în stadiul de consultanţă, cât şi în faţa instanţelor de judecată.

Consideră ca respectul şi interesul faţă de clienţi şi faţă de problemele acestora trebuie să fie întotdeauna pe primul plan, dezvoltarea unei relaţii bazată pe corectitudine şi încredere între client şi avocat fiind foarte importanta şi favorizând obţinerea rezultatelor foarte bune. Desfăşoară activitatea de avocat cu pasiune şi consideră că pentru atingerea succesului în aceasta profesie este nevoie, pe lângă cunoştinţele temeinice de drept, de multă atenţie la detalii şi de ingeniozitate.