Corina Radu

Partener in cadrul firmei in care, cu peste 12 ani in urma si-a inceput activitatea profesionala, Corina Radu a contribuit la construirea echipei SCA Magda Volonciu si Asociatii prin experienta semnificativa pe care o detine ca avocat in domeniul dreptului muncii. De-a lungul activitatii sale profesionale, a facut demonstratia unui jurist complex, capabil sa patrunda dincolo de litera legii, acolo unde spiritul legii impune demonstratii fine, dar cu argumente solide.

Corina Radu se bucura de o foarte buna reputatie in domeniul dreptului muncii, acordand consultanta de specialitate si reprezentand in instanta interesele unor companii multinationale de renume din diverse sectoare de activitate, incluzand sectorul petrolier, automotive, aeronautic, electronic, bancar, farmaceutic, cosmetic, IT, media si telecomunicatii, retail si energie etc. Detine o experienta consistenta in probleme complexe incluzand negocieri colective, conflicte colective de munca, implementarea procedurilor specifice reorganizarii activitatii si concedierilor colective, consultanta de specialitate cu privire la aspectele legate de transferul de intreprindere, detasarea transfrontaliera, organizarea si functionarea asociatiilor patronale, redactarea regulamentelor, politicilor si procedurilor interne ale angajatorilor, contracte de munca cu elemente de extraneitate, clauze specifice in contractele de munca (confidentialitate, neconcurenta, mobilitate, munca la domiciliu, telemunca etc), due dilligence privind relatiile de munca.

Chambers Europe 2017 o nominalizeaza cu mentiunea ca este apreciata pentru siguranta si increderea pe care o acorda clientilor: “Suntem pe deplin increzatori in capacitatile ei de litigator de prima clasa. Este foarte implicata si acorda multa atentie tuturor detaliilor. Identifica cele mai sensibile probleme care apar intr-un caz, gasind pana si cele mai vulnerabile puncte, folosindu-le pentru a obtine maximum posibil in avantajul clientului”.

Legal500 o nominalizeaza in anul 2017: “Corina Radu are o foarte buna intelegere a nevoilor clientilor”.

Corina Radu este membru in Board-ul EELA – European Employment Lawyers Association, organismul european al avocatilor specializati in dreptul muncii.

Membru in IBA – International Bar Association.

Membru in Baroul Bucuresti din anul 2005.