despre noi

de ce sa ne alegi pe noi?

Societatea se bucură de o excelentă reputaţie atât pe piaţa internă cât şi pe piaţa internaţională, fiind recunoscută drept cea mai bună societate de avocatură specializată în dreptul muncii si relaţii industriale (relaţia cu sindicatele) din România, datorită profesionalismului, seriozităţii, devotamentului şi spiritului de echipă imprimat activităţii desfăşurate de către avocaţii societăţii. Calitatea serviciilor oferite de SCA Magda Volonciu şi Asociaţii este recunoscută constant de instituţii specializate la nivel internaţional, precum Legal 500 sau Chambers and Partners, aceasta fiind cotată an de an ca lider în domeniu pe piața din România.

Funcționând din 1998, inițial sub forma unui Cabinet de avocatură specializat și din 2004 ca Societate de avocatură, a dobândito experienţă vastă în domeniul dreptului muncii, oferind servicii de asistenţă, consultanţă şi reprezentare unor importante companii multinaţionale, instituţiilor publice şi asociaţiilor patronale.

Din primăvara anului 2013, Societatea Civilă Profesională de Avocați “Magda Volonciu și Asociații” și-a unit forțele cu L&E Global, asociația internațională a firmelor de avocatură specializate în legislația muncii, în vederea oferirii unor soluţii în domeniul dreptului muncii clienţilor internaţionali.

L&E Global, fondată în 2010 ca o “alianță” a celor mai bune firme de avocatură specializate în dreptul muncii, cuprinde 15 firme asociate și furnizează consultanță angajatorilor în toate aspectele legate de relația de muncă individuală și colectivă, relații industriale, negocieri colective și gestionarea conflictelor de muncă. Printre clienții L&E Global se găsesc atât multinaționale, cât și companii antreprenoriale, care doresc să intre pe noi piețe, provenind din domenii precum finanţe și asigurări, high tech, farma, telecom, luxury, retail sau energie.

Mai mult

Magda Volonciu și Asociații s-a alăturat celor paisprezece principale firme de avocatură pe dreptul muncii din Europa, America de Nord și regiunea Asia-Pacific care au format L&E Global cu scopul de a furniza consultanță legală atentă, eficientă și rentabilă clienților care-și desfășoară activitatea în ceea ce a devenit o arenă legală multi-jurisdicțională, obținând, așadar, din aceasta asociere recunoaștere și creştere profesională.

SCPA Magda Volonciu şi Asociaţii combină experienţa profesională a avocaţilor cu o abordare nouă, lucrând împreună cu clienţii săi, astfel încât să le înţeleagă scopurile şi valorile, astfel încât să poată răspunde în mod corespunzător nevoilor acestora.

Echipa noastră de avocaţi se bucură de o reputaţie profesională excelentă având la bază contribuţia definitorie a coordonatorului profesional, doctor în dreptul muncii – avocat Magda Volonciu, desemnată de Chambers and Partners Europe în 2009 drept “cea mai influentă avocată în domeniul dreptului muncii din România” iarîn 2011 drept “decan al acestui domeniu”.

MAGDA VOLONCIU & ASOCIATII

ECHIPA

 

prof. univ. dr. magda volonciu

maria dobre

corina radu

stefania stanciu

sorana sabau

Vladimir Maruntelu